26.11.2014 Trudnoća

5 izjava koje svaka trudnica voli da čuje

Mnogo toga nijedna trudnica ne želi da čuje, a danas vam donosimo izjave koje će svakoj trudnici razvući osmieh od uva do uva.

srećan par trudnoća

Da li si trudna?

Naravno, ovo pitanje nećeš pitati osobu koje jedva poznaješ jer bi se mogli uvrijediti. Ali kada poznanici i prijatelji ostanu u čudu kada izjaviš da si trudna, a nisu to primijetili na tvom tijelu, tada je to lijep kompliment ženi.

Imaš dobar dekolte!

Ovo trudnice ne žele čuti od muškog dijela publike (osim supruga, naravno), ali kada žene primijete da ti grudi prekrasno stoje, sigurno će goditi tvom egu.

Prekrasno si obučena!

Trudnice isprva znaju biti pomalo frustrirane kada primijete da više ne mogu zakopčati svoje omiljene hlače, a i košulje više ne stoje kako bi trebale. Tada trudnici jako puno znači kada dobije pohvalu za svoj novi trudnički outfit.

Jedi sve što želiš!

Iako trudnice na početku trudnoće imaju strah da će se previše ugojiti, dobro odmeravaju svaki zalogaj. Teško je, osim što paze koliko jedu, paziti i da jedu hranu koja ne pojačava mučnine, a da je pritom zdrava i za trudnicu i dete.

To nisu hormoni trudnoće, opravdano si ljuta!

Mnogo toga ljudi pripisuju trudničkim hormonima, pa svaka trudnica voli da čuje da je opravdano ljuta kada reaguje u situaciji u kojoj bi žena trebalo da reaguje bez obzira na to da li je trudna ili ne. Reći trudnici da su to samo trudnički hormoni nikako nije dobro, čak ni ako zaista preterano reaguje zbog trudnoće.

Izvor: index.hr
M.G.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

POGLED IZNUTRA

28.10.2009 Trudnoća

Devet meseci trudnoće čudesno je iskustvo, kako za vas tako i za vašu bebu. Evo šta se sve dešava u vašoj materici, iz nedelje u nedelju... PRVO...

pročitaj još