28.09.2016 Porođaj

Najčudnija mesta na kojima su se žene porađale


Za porođaje u avionu i automobilu ste čuli, ali ima još neverovatnih mesta na kojima su neke bebe došle na svet.

Pre nego što počnete da paničite, treba da znate da su šanse da vam se dogodi ovakva situacija vrlo male. Žene koje imaju iznenadne porođaje već imaju makar jedan porođaj iza sebe i veću toleranciju bola.

U avionu
Mlada majka se porodila u avionu prošle godine na relaciji San Francisko – Arizona. Putnici u avionu nisu znali da se ona porađa sve dok nisu čuli bebin plač i ženin poziv u pomoć. Pupčanu vrpcu su presekli makazama koje je jedna od putnica slučajno prokrijumčarila u ličnom prtljagu. Nakon toga, avion je sleteo i oboje su bili dobro.

U biblioteci
Pre tri godine Dominik Trevino je ušla u autobus kako bi stigla do bolnice jer je počela da se porađa. Putnica koja je bila pored nje shvatila je šta se dešava, pozvala hitnu pomoć koja je rekla da Dominik izađe iz autobusa i uđe u obližnju biblioteku. Kada je ušla unutra, legla je na pod i porodila se veoma brzo.

U pošti
Neočekivano, žena se porodila u jednoj manjoj pošti u Engleskoj. Pošto se majka porodila pre nego što je hitna pomoć stigla, poštar koji je tu radio je nakon porođaja uzeo bebu i izmerio je na poštanskoj vagi, piše „Yumama“.

U liftu
Žena koja je stigla u bolnicu kako bi se porodila zaglavila se u liftu sa medicinskom sestrom i babicom. Njen mališan je rođen pet minuta kasnije, dok je radnicima trebalo dva sata da otvore lift.

U šoping centru
Devetnaestogodišnja Čejsi porodila se u šoping centru u Mičigenu. Prodavci i prolaznici su doneli ćebe, rukavice i vodu iz kozmetičkog salona u blizini. Porođaj je protekao brzo i bez problema.

U striptiz klubu
Malu devojčicu donela je na svet Teri, koja se porodila u striptiz klubu koji je bio u blizini parkinga na kojem se žena nalazila u tom trenutku. Mladoj majci su pomogli zaposleni u striptiz klubu, dok nije došla hitna pomoć.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije